რესტორნის მართვა
ტურისტული ნაკადის მატებასთან ერთად ბაზარზე იზრდება მოთხოვნა სხვადასხვა სახის კვების ობიექტებზე. საკონსულტაციო კომპანია “Local Hospitality”-ს ექსპერტები განავითარებენ როგორც ქართულ, ისე საერთაშორისო ბრენდების რესტორნებს. ასევე, აწარმოებენ მოლაპარაკებებს გლობალურ ბრენდებთან ფრანშიზას ხელშეკრულებებზე.
ჩვენ დაგეხმარებით ელიტარული და საშუალო დონის რესტორნების პროექტების წამოწყებაში, ასევე უკვე არსებულის გამართვასა და განახლებაში.
ჩვენი მომსახურება მოიცავს:
სტარტაპის შემთხვევაში:
-
რესტორნის კონცეფციის განსაზღვრას;
-
მშენებლობასა და კეთილმოწყობაში ჩართვას;
-
მენიუს შემუშავებას;
-
ობიექტის გახსნის წინა სამზადისსა და გახსნის ცერემონიალის ორგანიზებას;
-
კადრების შერჩევას;
-
კადრების ტრენინგებს;
-
რესტორნის მართვას;
-
გაყიდვებსა და მარკეტინგს.
არსებული პროექტის შემთხვევაში:
-
კვების ობიექტის შესწავლას, პრობლემის განსაზღვრასა და სათანადო სამოქმედო გეგმის წარდგენას;
-
აღჭურვილობის შეფასებასა და ობიექტის საოპერაციო გეგმის განსაზღვრას;
-
მენიუს შესწავლასა და მის ცვლილებას/ახლის შემუშავებას;
-
კადრების გადამზადებას/ტრენინგს;
-
რესტორნის მართვას;
-
გაყიდვებსა და მარკეტინგს.