top of page

რესტორნის მართვა

ტურისტული ნაკადის მატებასთან ერთად ბაზარზე იზრდება მოთხოვნა  სხვადასხვა სახის კვების ობიექტებზე. საკონსულტაციო კომპანია “Local Hospitality”-ს ექსპერტები განავითარებენ როგორც ქართულ, ისე საერთაშორისო ბრენდების რესტორნებს. ასევე, აწარმოებენ მოლაპარაკებებს გლობალურ ბრენდებთან ფრანშიზას ხელშეკრულებებზე.

ჩვენ დაგეხმარებით ელიტარული და  საშუალო დონის რესტორნების პროექტების წამოწყებაში, ასევე უკვე არსებულის გამართვასა და განახლებაში.

ჩვენი მომსახურება მოიცავს:

სტარტაპის შემთხვევაში:

  • რესტორნის კონცეფციის განსაზღვრას;

  • მშენებლობასა და კეთილმოწყობაში ჩართვას;

  • მენიუს შემუშავებას;

  • ობიექტის გახსნის წინა სამზადისსა და გახსნის ცერემონიალის ორგანიზებას;

  • კადრების შერჩევას;

  • კადრების ტრენინგებს;

  • რესტორნის მართვას;

  • გაყიდვებსა და მარკეტინგს.

არსებული პროექტის შემთხვევაში:

  • კვების ობიექტის შესწავლას, პრობლემის განსაზღვრასა და სათანადო სამოქმედო გეგმის წარდგენას;

  • აღჭურვილობის შეფასებასა და ობიექტის საოპერაციო გეგმის განსაზღვრას;

  • მენიუს შესწავლასა და მის  ცვლილებას/ახლის შემუშავებას;

  • კადრების გადამზადებას/ტრენინგს;

  • რესტორნის მართვას;

  • გაყიდვებსა და მარკეტინგს.

სტარტაპი და სასტუმროს გახსნა

სასტუმროს საოპერაციო ნაწილი და მართვა

რესტორნების მართვა 

მარკეტინგი

ციფრული მარკეტინგი

​დასაქმება, ადამიანური რესურსების მართვა

და აუდიტი

კრიზისული სიტუაციების მართვა 

მომსახურება, ხარისხი და სტანდარტები

„მისტიური კლიენტი’’

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
დაგვიკავშირდით

34 ი.აბაშიძის ქუჩა, 

0186 თბილისი, საქართველო

 

+995 577 32 22 22

local@hospitality.ge

bottom of page